©NM&C + Dominstal Terrm; Site creat de dezvoltafirma.ro

AutorizariISCIR

AutorizariISCIR.ro (Grup de firme NM&C SRL + Dominstal Term)

Grupul nostru de firme NM & C SRL + Dominstal Term, societăți  comerciale cu capital 100 % privat, înființate în anul 2005 avand ca activități principale partea de consultanță - proiectare - montaj - execuție și service pentru echipamente și instalații din domeniul ISCIR.

Specialiștii noștri au o înalta calificare și experiență atât în domeniul proiectării cât și al exploatării cazanelor, arzătoarelor,  recipienților sub presiune și al instalațiilor de ridicat, provenind în marea lor măsură din randurile ISCIR respectiv CNCIR.

Apeleaza la cei mai buni

Autorizare ISCIR de la A la Z

NM & C SRL vă oferă servicii de întocmire și proiectare a documentațiilor tehnice  necesare autorizării ISCIR pentru:

•    Instalații de ridicat.

•    Instalații mecanice sub presiune

•    Autorizarea ISCIR a instalațiilor și echipamentelor care intră sub incidența ISCIR trebuie însoțită de o documentație tehnică completă în conformitate cu legislația ISCIR în vigoare.

NM & C SRL împreună cu Dominstal Term vă oferă servicii de refacere a documentației tehnice pentru instalațiile și echipamentele care intra sub incidența ISCIR la care documentația dată de producător lipsește sau este incompletă.

Parteneri cu cei mai buni

Autorizariiscir.ro prin grupul de firme NM&C și Dominstal Term este autorizată ISCIR pentru: cazane de abur, apă caldă și fierbinte, recipienți și conducte sub presiune. este autorizată de producatori pentru activități de instalare/montaj, punere in funcțiune, sevice/reparare și revizie la echipamentele cu mărcile:

WEISSHAUPT; RIELLO; VIESSMANN; SIME; HERMAN; FONDITAL; CIB UNIGAS; Z.D.B; ALARKO; ERENSAN; FONTECAL; STYLEBOILER; TERMOSTAHL; TECNOCLIMA; SYSTEMA; EKO-VIMAR; COINTRA-GODESIA; DAKON; VIMAR; JOANNES; LAMBORGHINI; PROTHERM; etc.

1